Laat uw reactie in ons gastenboek achter.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
5 berichten.
Miranda en Paul Miranda en Paul schreef op 30 augustus 2018 om 02:45:
Heerlijk genoten, zoals verwacht, op onze bruiloftsfeest. Geweldige keuze aan muziek waardoor iedereen aan bod kwam om te dansen. Echt een duo om aan te raden! We zouden het zo weer over doen! Groeten, Paul en Miranda
Kerstgalateam Kerstgalateam schreef op 20 december 2017 om 13:05:
Wat een geweldig Kerstgala hebben we achter de rug. Mede door Duo Live regent het van de complimenten. Jullie variatie in de muziek zorgde er voor dat de dansvloer de hele avond gevuld was. Jullie staan open voor ideeën en haken op ieder specifiek moment in. De flexibiliteit in het speelschema is uitstekend verlopen. Jullie hebben gespeeld voor een 150 muzikanten, dus kritisch. Ik hoorde ; WAT EEN TOP BAND SPEELDE ER TOCH. Gr. Hans.
Toon & Riet van Endschot Toon & Riet van Endschot schreef op 15 oktober 2017 om 09:23:
Dank zij Duo live is onze 50 jarige bruiloft voor ons zeer geslaagd, met mooie en goede dans muziek, en we hebben vele goede reacties gehad over Duo live. We hadden het niet beter kunnen treffen. Bedankt. Toon & Riet.
Ed van Wijk Ed van Wijk schreef op 20 juli 2017 om 11:36:
Afgelopen dinsdag zijn wij: Hans Verbeek en ik bij jullie geweest. Genoten van de muziek en professionaliteit. Wellicht een 'open deur' maar ook de songtekst van de 'Christmaspolka' van Jim Reeves is te vinden in You Tube.
Angela Angela schreef op 17 juli 2017 om 22:26:
Hallo Duo Live, ik wil jullie hartelijk danken voor jullie geweldige optreden wat jullie hebben verzorgd op onze bruiloft. Dankzij jullie hebben onze gasten zich erg vermaakt en was de muziek erg gezellig. We kunnen terug kijken op een geweldige trouwdag dankzij jullie. Groetje Angela